Събития

Събития, организирани
в хотел "Еница"

Материалната база на хотел „Еница“ се състои от луксозен ресторант с оркестър и дава възможност на гостите да опитат от богатото разнообразие на ястия от българската традиционна и европейска кухня.

Капацитетът на ресторанта е 160 места на закрито и тераса с 80 места, а лоби барът разполага с 40 места, което прави заведенията на хотела отлични места за организиране и провеждане на различни събития и празненства.

Сватби

Ресторантът на хотел „Еница“ предоставя едни от най-добрите условия за провеждане на Вашата сватба, а професионалното обслужване на персонала гарантира изживяването на незабравими мигове в един от най-важните дни в живота Ви.

Юбилеи

Ресторантът и лоби барът в хотел „Еница“ са подходящо място за честване и отпразнуване на Вашия сватбен или друг юбилей, като можете да разчитате на професионализъм в подготовката и качеството на обслужване на Вашето юбилейно тържество.

Кръщенета

За един от най-важните дни в живота на Вашето дете, близък или приятел можете да разчитате на професионалните услуги на хотел „Еница“ при отпразнуването на кръщене и да бъдете сигурни, че екипът на хотела ще се погрижи този ден да остане като един от най-специалните моменти в живота Ви.

Фирмени събития

Ресторантът и лоби барът на хотел „Еница“ са отлично и подходящо място за провеждането на фирмени тържества, а професионализмът на персонала ще превърне фирмения Ви празник в едно незабравимо изживяване.