Румсървисът е неразделна част от индустрията на хотелиерството, като предоставя на гостите удобството да се хранят в комфорта на собствените си стаи. Въпреки това, не само храната прави изживяването незабравимо, а и исканията, които идват с нея. В тази публикация в блога ще споделим някои от най-забавните румсървис истории, с които някои служители от световните хотели са се сблъсквали.

“Можете ли да ми донесете стълба?”

Едно от най-неочакваните искания, които служителите по света са получавали е за стълба. Гост е искал да смени електрическа крушка в стаята си, но тъй като не могъл да я достигне, той извикал румсървис да му донесе стълба.

„Можете ли да ми направите вана с мехурчета и листенца от рози?“

Друга запомняща се молба е от гост, който е искал да прекара романтична вечер с половинката си. С молба към хотела, поискал да хотела да направи вана с мехурчета и розови листенца, създавайки наистина романтично и релаксиращо изживяване.

„Можете ли да ми донесете сладолед… и лопата?“

Едно от най-забавните искания, които персонал е получавал е бил за сладолед… и лопата. Гостът искал да си хапне малко сладолед, но защо му било лопата? Хотелът така и не разбрал…

„Можете ли да ми донесете един чорап?“

Случаят с липсващия чорап: Един гост поискал чорап, тъй като бил изгубил един от чифта в стаята си. Когато румсървисът пристигнал, установил, че гостът е успял да загуби и втория чорап. Наложило се персоналът да занесе чисто нов чифт чорапи, които гостът приел с благодарност.

Това са само няколко примера от многото интересни и забавни искания, които различни персонали по света са получавали през годините. Румсървисът е повече от просто доставяне на храна, това е предоставяне на гостите изключително изживяване и създаване на незабравим престой в хотела. От стълби до листенца от рози, истинските професионалисти винаги са готови да надминат всичко, за да гарантират спокойствие и комфорт.

Ние в нашия хотел се гордеем с предоставянето на изключително обслужване и нашият персонал е винаги готов да помогне с всяка заявка, колкото и странна да изглежда тя.

Ако търсите хотел с персонал, който е точно такъв, не се замисляйте, а резервирате престоя си при нас. Независимо дали пътувате по работа или за удоволствие, ние гарантираме, че ще си прекарате страхотно и незабравимо изживяване.

Запази стая в Хотел Еница