Когато търсите подходящ хотел за почивка или делово пътуване, е важно да знаете какво да очаквате. Опитът на другите клиенти може да бъде от изключителна полза за вас. Затова, днес ще ви представим няколко мнения от клиенти, които са посетили Хотел Еница.

„Nice place, perfect pool, excellent restaurant in beautiful Teteven.What else do you need for a perfect holiday?!“

Това е едно от мненията на нашите клиенти. Хотелът ни е разположен в прекрасната горска местност на Тетевен, сред красивата природа на Стара планина. Нашата чиста и кристално ясна басейн ще ви помогне да се релаксирате и да се насладите на гледката. Но това не е всичко, което предлагаме. В нашия ресторант можете да се насладите на вкусната българска кухня, съчетана с международни вкусове, които ще задоволят всяко небце.

„The hotel was very nice, our room was clean and the food at the restaurant was very delicious. The breakfast was amazing and the personnel at the restaurant were very friendly and polite.“

Друг клиент е споделил своят опит за нашият хотел. Ние придаваме голямо значение на чистотата и комфорта на нашите стаи, за да се чувствате като у дома си. Нашите шеф-готвачи се грижат за вкуса и качеството на храната, която се сервира в ресторанта. А приятните и усмихнати хора, които обслужват, са гаранция за добро настроение и усещане за уют.

„Great place for work or leisure! Very nice service!“

В Тетевен можете да комбинирате работата и удоволствието, като разполагате с всички удобства, които предлага нашият хотел. Опитаният ни персонал ще ви помогне да се чувствате удобно и да решите всяко ваше желание.

„A wonderful hotel in the heart of Teteven! I am satisfied with the service and the rooms! A convenient place to walk to the main places in the city and with a view of the mountains! Fabulous!“

Това е точно това, което ние винаги се стремим да постигнем – да направим нашите гости да се чувстват уютно и комфортно през цялото време на техния престой при нас. Отзивът на този клиент е само един от многото, които получаваме всеки ден, което ни прави много горди и щастливи. В тази статия искаме да ви споделим някои от мненията на нашите клиенти, които са прекарали своя отпуск в нашия хотел в Тетевен.

Хотел Еница

В заключение, ние сме много благодарни за тези чудесни мнения и впечатления от нашите гости. Работим усилено, за да осигурим на нашите гости най-доброто преживяване, когато посетят Тетевен, и тези отзиви ни мотивират да продължаваме да подобряваме услугите си.

Ние винаги сме тук, за да посрещнем вашите нужди и да ви предоставим незабравимо преживяване. С радост ще ви покажем красотите на Тетевен, като ви предоставим качествен и комфортен престой в нашия хотел. Очакваме ви!

Запази стая в Тетевен