СВАТБИ

За да направим незабравим вашият сватбен ден, ние ще ви предложим пълен пакет от услуги, който зависи само и единствено от екипа на Хотел Еница. Ние работим с професионалисти в своите области, които ще се погрижат за цялостния вид на вашето сватбено тържество.

Предлагаме ви ресторант с капацитет от 180 места или лятна градина с капацитета от 80 места.

Разполагаме с удивителна гледка към Тетевенския балкан и река “ Вит“, които са неизменна част от декора на изнесеният ритуал, който се осъществява на двора на хотел Еница в близост до отопляем ни басейн и наша лятна градина разполагаща със седящи места и възможност за уелкъм дринк.

Цялостна украса за вашето събитие на изключително достъпни цени, съобразена с вашите изисквания. Също предлагаме украса с живи цветя от нашия цветарски магазин, също така направата на сватбен букет, бутониери, украса за кола и др.

Ще се погрижим за вашата сватбена торта която ще бъде изработена индивидуално в собственият ни сладкарски цех, а вкуса може да дегостирате в нашата сладкарница с 26 годишна история.

Това не е всичко, погрижили сме се и за българските традиции, предлагаме в собствения ни хлебарски цех ръчно месен хляб, който е неизменна част от вашите ритуали.

За ваше удобство може да предложим, професионален гримьор и фризьор, с който работим от дълги години.