В хотел Еница в Тетевен, България се стремим да осигурим на нашите гости комфортен и незабравим престой. През годините сме откривали някои странни и неочаквани предмети, оставени в хотелските стаи, които показват причудливата страна на хотелиерството. В тази публикация в блога ще споделим някои от най-странните вещи, намерени в хотелските стаи в хотел Еница и извън него, разкривайки очарователен поглед към живота на нашите гости.

Картонена изрезка в реален размер в хотел Еница

Представете си изненадата ни, когато служители по поддръжката на хотел Еница откриха картонена изрезка в реален размер на известна личност, която стоеше в ъгъла на стаята след напускането на гост. Въпреки че първоначално изненада персонала ни, тя бързо се превърна в повод за разговор и източник на забавление сред екипа.

Сватбена рокля в хотел Еница

Хотел "Еница"

Един от най-неочакваните предмети, с които сме се сблъсквали, беше изящна сватбена рокля, оставена да виси в гардероба. Служителите ни бързо се свързаха с госта, който с облекчение разбра, че скъпоценната му рокля е при нас. С радост уредихме роклята да бъде върната на нейния собственик, като спасихме деня и осигурихме щастлив край.

Екзотичен домашен любимец в хотел Еница

Хотел "Еница"

Въпреки че не е необичайно гостите да водят със себе си домашни любимци, един гост премина на съвсем ново ниво, като остави екзотичен домашен любимец. Служителите ни откриха малко, безобидно влечуго в терариум, снабдено с нагревателна лампа и храна. Незабавно се свързахме със собственика, който се върна, за да прибере необичайния си спътник. Научете повече за интересния свят на влечугите в следната статия.

Колекция от антични кукли в хотел Еница

Хотел Еница

Откриването на колекция от старинни кукли, грижливо подредени върху легло, накара нашите служители да се почувстват леко притеснени. Куклите, всяка със свой уникален характер и облекло, бяха старателно разположени, сякаш участваха в чаено парти. По-късно гостът, запален колекционер, се свърза с нас, за да поиска ценните си притежания.

Буркан с кисели краставички в хотел Еница

От всички странни неща, с които сме се сблъсквали, бурканът с кисели краставички се нарежда на първо място в списъка. Гостът, самопровъзгласил се за ценител на киселите краставички, е донесъл буркана, за да му се наслади по време на престоя си, и просто е забравил да го опакова при заминаването си. Бурканът, все още запечатан, напомня ни за странните вкусове и интереси на нашите гости.

Тези странни и неочаквани открития дават интересен поглед към живота на нашите гости и към чудатата страна на хотелиерството.

Запази мечтаната семейна почивка